Wassenbauer показала робота для роздачі корму

5 серпня 2018 78 0
Робот Shuttle Eco від Wassenbauer для роздачі корму
Wasserbauer.atРобот Shuttle Eco від Wassenbauer для роздачі корму

Компанія Wassenbauer презентувала першого автономного робота для роздавання корму Shuttle Eco, який самостійно може переміщуватися по будівлі і автоматично розподіляти корм. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Цей пристрій може працювати в різних будівлях, він має технологію, яка також використовується на роботизованому підгортачі корму Butler Gold. Вона включає систему зарядки, шнек для роздачі корму до загорожі та датчики руху. Також цей пристрій керується за допомогою таких же магнітів діаметром 5 мм, залитих в бетон на відстані 2 м.

У компанії стверджують, що такий агрегат з акумуляторною батареєю простий у використанні і може бути запрограмований на збирання окремих інгредієнтів і переміщення до силосного бурту, де пластиковий контейнер ємністю 2,2 м³ автоматично наповнюється за допомогою незвичайного мобільного пристрою Lift.

Силос подрібнюється фрезерною головкою, яка ковзає вгору і вниз по стійці, і видувається через трубу до змішувальної ємності Shuttle Eco. Після наповнення автономний роздавач повертається до зарядної станції для змішування вмісту, що, на думку компанії, дозволяє збільшити термін служби батареї.

Вперше цю машину можна буде побачити на виставці техніки для тваринництва German EuroTier у листопаді.

Виконано за допомогою Disqus