Ічнянський маслозавод не постраждав — інформація виявилася неправдивою

9 жовтня 2018 100 0
Ічнянський маслозавод не постраждав — інформація виявилася неправдивою
cg.gov.ua

Ічнянський завод сухого молока і масла не постраждав від снарядів з палаючого арсеналу. Про це в коментарі Latifundist.com повідомив основний акціонер заводу, а також один з акціонерів «РОСТОК-ХОЛДИНГ», землі якого розташовані в Ічнянському районі, Віктор Кияновський.

«У структурі компанії «РОСТОК-ХОЛДИНГ» в районі знаходиться Ічнянський кластер, куди входять агропідприємства групи, ферми, елеватор. Крім складського приміщення елеватора, в якому знесло шифер і вибило вікна внаслідок вибухової хвилі, нічого не постраждало», — зазначив він.

Після тимчасової евакуації, за його словами, співробітники підприємств кластера повернулися до роботи.

Коментуючи інформацію ЗМІ про руйнування одного з молокозаводів, він зазначив, що ці дані є неправдивими.

Цю ж інформацію Latifundist.com підтвердили в Ічнянському районному відділенні МНС в Чернігівській області.

«Ця інформація не відповідає дійсності, молокозаводи не постраждали», —сказали у відомстві.

У місті знаходяться два молокозаводи — Ічнянський завод сухого молока та масла і Ічнянський молочно-консервний комбінат.

Раніше повідомлялося, що в Ічнянський завод сухого молока та масла потрапили снаряди з арсеналу Міноборони, поблизу смт. Дружба Ічнянського району Чернігівської області.

Тим часом, деякі аграрії змушені припини свою роботу через вибухи боєприпасів.

«Від сьогоднішнього ранку господарство не працює. Про втрати чи збитки говорити рано, оскільки інформацією щодо ситуації безпосередньо на території ПСП «ГАРАНТ-А» наразі не володію. Усі роботи на полях призупинено, працівники на роботу не вийшли. Від епіцентру подій господарство розташоване на відстані 25 км», — повідомила засновника ПСП «ГАРАНТ-А» Таміла Олешко у коментарі SuperAgronom.com.

Виконано за допомогою Disqus