Суд відмінив збільшення антидемпінгових мит на російські добрива

30 листопада 2018 505 0
Суд відмінив збільшення антидемпінгових мит на російські добрива
floweryvale.ru

Шостий апеляційний адміністративний суд визнав нечинним рішення судді Аблова Є.В. щодо збільшення антидемпінгових мит на Карбамід і КАС походженням з РФ, яке було прийнято на вимогу ПАТ «Азот», ПАТ «Концерн Стирол» та ПАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот», що входять до групи компаній Ostсhem Дмитра Фірташа. Про це повідомляє pigua.info.

Так, суддя Аблов на власний розсуд та без проведення відповідних судових експертиз встановив, що для визначення собівартості товару та антидемпінгової маржі необхідно приймати розрахунок не ціни на газ в Україні, а в Німеччині.

Шостий апеляційний адміністративний суд 27 листопада 2018 р. закрив провадження та визнав нечинним рішення судді Аблова.

Нагадаємо, підприємства групи Ostchem у судовому порядку вимагали від Мінекономрозвитку провести повторний розрахунок та збільшити антидемпінгові мита на азотні добрива з РФ, які, відповідно до рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі від 27.12.2016, були встановлені на рівні від 4,19% до 31,84% для різних виробників.

Виконано за допомогою Disqus