Відкрито справу про банкрутство Імперії-Агро

18 березня 2019 238 0
Відкрито справу про банкрутство Імперії-Агро
Kurkul.comВідкрито справу про банкрутство Імперії-Агро

Згідно з даними Реєстру судових рішень, за позовом «Агротрейд Україна ЛТД» у суді відкрито справу про банкрутство компанії «Імперія-Агро». Про це повідомляє Latifundist.com.

«Суд відкрив провадження в справі про банкрутство компанії «Імперія-Агро» призначив дату попереднього судового засідання в справі на 29 травня 2019 р.», — вказується в рішенні суду.

Компанія «Агротрейд Україна ЛТД» подала заяву до суду про відкриття провадження в справі про банкрутство компанії «Імперія-Агро» у зв’язку з неможливістю останньої погасити заборгованість у розмірі 9,73 млн грн.

У результаті розгляду позову, суд постановив ввести процедуру розпорядження майном «Імперія-Агро», а також встановив мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Читати за темою: Постраждають усі: конфлікт Тігіпка з Оцабриком запустить ланцюгову реакцію — аналітик

Нагадаємо, що у квітні 2018 р. між «Імперія-Агро» й «ТАСкомбанк» виник багатомільйонний конфлікт, причиною якого став кредит банку «Імперії-Агро» в розмірі 300 млн грн. У результаті конфлікту між банком і компанією, збитків зазнали агропідприємства, законтрактовані на покупку матеріально-технічних ресурсів і чия продукція знаходилася на її складах.

Виконано за допомогою Disqus