LNZ Group впроваджує на ринок концепцію mini Hub

18 червня 2019 179 0
LNZ Group впроваджує на ринок концепцію mini Hub
LNZ Group

Цього сезону LNZ Group впроваджує на ринок концепцію mini Hub. В рамках якої на 10 полях по всій Україні буде продемонстровано систему захисту DEFENDA на зернових, олійний і ярих культурах. Повідомляє прес-служба компанії.

Система захисту DEFENDA буде протестована на пшениці, кукурудзі (зерно і силос), соняшнику, сої, горохові та ячмені.  

Основна концепція демонстрації показати, як працюють інсектициди, гербіциди та фунгіциди в різних частинах країни, при застосуванні абсолютно різних технологій.

Паралельно з технологією системи захисту DEFENDA було закладено на цих же полях досліди, щоб ще краще і глибше вивчити продукти компанії, різні норми і суміші, щоб мати можливість надавати ще більш професійні консультації фермерам.

У повідомленні зазначалось, що ближче до кінця літа-початку осені в рамках mini Hub компанія продемонструє гібриди кукурудзи UNIVERSEED як зернові, так і силосні.

«Ми також хочемо продемонструвати і показати клієнтам нашу лінійку в різних грунтово-кліматичних зонах, підказати, який гібрид найкраще підходить до гектару, а не навіть до регіону або області», — йдеться у повідомленні.

В рамках концепції багато уваги буде приділено силосним гібридам.

У компанії повідомили, що LNZ Hub залишиться їхнім флагманом. Цього року було закладено велику кількість дослідів з технологією DEFENDA.

Хаб стане високотехнологічною точкою випробувань, де буде проводитися все більше наукових заходів.

Цього року також будуть проведені Silage Workshops (силосні воркшопи) в двох локаціях: в Дніпропетровській області, недалеко від села Чумаки, і під Переяслав-Хмельницьким.

Воркшоп відвідає канадський фермер-селекціонер Доктор Френсіс Гленн, який  створює генетику силосних гібридів USeed.

Доктор Френсіс Гленн розповість про те, як оптимізувати технологію вирощування силосу, щоб примножити дохід. Також він розповість про особливості гібридів USeed.

Виконано за допомогою Disqus