LNZ Group підвела підсумки роботи за літній період

11 листопада 2019 494 0
LNZ Group підвела підсумки роботи за літній період

Компанія LNZ Group підвела підсумки роботи за 2019 рік. Цьогоріч на світ з’явились бренди DEFENDA та UNIVERSEED, а також вперше були проведені силосні воркшопи з канадськими партнерами. Про новинки компанії та її досягнення розповіла директор з маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва.

«Було багато великих та безліч малих досягнень, серед них окремо стоїть робота в полі LNZ hub — технологічна платформа, на якій ми демонстрували наші досягнення за рік, обмінювалися досвідом з фермерами та отримували актуальний фідбек», — розповіла Юлія Каменєва.

Зазначається, що LNZ hub цього сезону — це 138 га території, понад 300 гостей із 160 господарств, 11 ділянок систем захисту кукурудзи, 18 ділянок систем захисту соняшнику на основі DEFENDA, лінійка зернових гібридів кукурудзи та силосних гібридів кукурудзи, вперше на полі кукурудзи застосували технологію посіву з міжряддям 50 см та із внесенням рідких комплексних добрив при посіві.

«Вперше в Україні наші силосні воркшопи відбулись із залученням канадського селекціонера доктора Френсіса Гленна, який постачає нам генетичний матеріал для силосних гібридів», — зазначила Юлія Каменєва.

Також вона додала, що протягом літа і осені компанія провела 7 Mini Hub, участь в яких взяло понад 300 учасників по всій Україні, було презентовано найкращі гібриди у різних ґрунтово-кліматичних умовах.

Новинки та інновації компанія презентувала на наймасштабніших партнерських заходах по всій Україні, серед яких:

Підсумовуючи все сказане, Юлія Каменєва додала, що польовий сезон LNZ Group завершився прес-конференцією в прямому ефірі за участю керівників компанії LNZ Group і канадських партнерів компанії NAPG.

«Та на цьому компанія не зупиняється і вже підготувала нові бренди та досягнення для своїх клієнтів», — підсумувала Юлія Каменєва.

Виконано за допомогою Disqus