Прогресивність реформ в АПК оцінюють високо

22 жовтня 2015 71 0
Прогресивність реформ в АПК оцінюють високо
Latifundist.comПрогресивність реформ в АПК оцінюють високо

Прогрес Міністерства аграрної політики та продовольства України у виконанні завдань на 2015 р., за 9 місяців, оцінюється Національною радою реформ на 80%.

Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, було розроблено Єдину комплексну стратегію розвитку АПК на 2015-2020 р., ініційовано та підтримано ряд законопроектів з дерегуляції та безпечності харчових продуктів, розпочато процес перевірки державних підприємств та їх роздержавлення, започатковано відбір керівників на державні підприємства лише за конкурсною основою.

«Триває розробка, погодження та прийняття концепції державної підтримки фермерських господарств, малих та середніх сільськогосподарських товаровиробників, нової системи оподаткування, Концепції розвитку сільських територій, Концепції реформування аграрної науки. За оцінками незалежних експертів, реформування у сільському господарстві є одним із найбільш прогресуючих», — наголосив Міністр Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus