Система Bitrek Connect допоможе скоротити витрати пального на 30%

3 липня 2019 103 0
Система Bitrek Connect допоможе скоротити витрати пального на 30%
Latifundist.com

В рамках спецпроекту Smart Field 2.0 Latifundist.com і компанія ALFA Smart Agro відвідали лідера України з виробництва і реалізації насіння гібридів кукурудзи та соняшнику — компанію АГРОТРЕЙД. В компанії використовують систему Bitrek Connect, за допомогою якої контролюється техніка та ведеться облік пального. За допомогою чіткого обліку холдинг планує скоротити витрати пального на 30%.

Задля більш точного контролю за роботою техніки компанія АГРОТРЕЙД почала використовувати трекери. Наразі в холдингу підраховують, контролюють і аналізують за допомогою різних датчиків все, що тільки піддається підрахунку.

GPS-трекер марки V-Track стоїть на кожній з 400 одиниць техніки, яка належить групі. Це дозволяє бачити місце розташування техніки, її швидкість, напрямок руху, чи повністю оброблено поле, чи немає пропусків, перекриттів. Такі ж трекери компанія встановлює і на орендовану техніку, а її в сезон буває до 500 одиниць.

«Всі вже розуміють, що безконтрольно техніка працювати не повинна. Але це база, з якої починається впровадження інновацій», — розповів старший інженер систем GPS агрохолдингу Олександр Філатов.

Нещодавно компанія Bitrek випустила систему Bitrek Connect. Вона дозволяє отримувати більше інформації про всі технічні характеристики машин.

За допомогою Bitrek Connect зчитуються технічні характеристики транспортного засобу: витрати пального, обороти двигуна, температуру охолоджуючої рідини та інше. Програма все це аналізує і подає у вигляді звіту.

Дані рішення в першу чергу дозволяють стежити за станом і режимом роботи техніки, а також цільовим використанням пального.

«Пальне — це одна з найбільш витратних статей підприємства, яку потрібно і можна контролювати. Ми сподіваємося, що завдяки чіткому обліку витрати пального в холдингу скоротиться до 30%», — поділився очікуваннями Олександр Філатов.

Читати за темою: Smart Field 2.0: АГРОТРЕЙД: Учет, который делает урожай

 

Виконано за допомогою Disqus