В Нідерландах створили автономний комбайн для збирання рису

6 жовтня 2019 91 0
Комбайн HuizingHarvest
profi.deКомбайн HuizingHarvest

Нідерландська компанія HuizingHarvest представила повністю автономний зернозбиральний комбайн для рису. Про цеповідомляє Traktorist.ua.

Оригінальна машина являє собою комбайн з механічним управлінням і гусеничним шасі від китайського виробника. Компанія HuizingHarvest переобладнала зернозбиральний комбайн у власній майстерні і оснастила його електронною системою управління. Тепер, наприклад, датчики положення сканують контур ґрунту для автоматичного встановлення ріжучого апарату вгору.

«За допомогою GPS-системи FieldBee, eFarmer допоміг інтегрувати автоматичну систему управління і розробити програмне забезпечення для автономного водіння. Переобладнаний рисовий комбайн, оснащений GPS-антеною RTK і робочим комп'ютером, тепер може автоматично переміщатися по полю. Паралельні смуги руху плануються заздалегідь. Двигун можна включати і вимикати, а автопілот можна активувати і деактивувати за допомогою пульта дистанційного керування з планшетного ПК», — йдеться у повідомленні.

Переобладнання зернозбирального комбайна для рису є пілотним проектом, в рамках якого компанія HuizingHarvest хоче отримати досвід роботизації сільськогосподарської техніки.

Читати за темою: АІС пропонує лімітований склад тракторів Belarus за акційною ціною

Виконано за допомогою Disqus