Väderstad випустив новий лаповий передпосівний культиватор

11 жовтня 2019 81 0
Väderstad випустив новий лаповий передпосівний культиватор
VäderstadVäderstad випустив новий лаповий передпосівний культиватор

Компанія Väderstad представила новий лаповий передпосівний культиватор із робочою шириною 12,5-14,25 м Väderstad NZ Extreme 1250-1425. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Цей культиватор стане машиною компанії Väderstad із найбільшим типорозміром для європейського ринку.

«Міцні та потужні лапи культиватора NZ Extreme 1250-1425 встановлюють новий стандарт передпосівної підготовки ґрунту та формування насіннєвого ложа. Інноваційна та якісна конструкція дозволять отримати високу продуктивність та більше агрономічних переваг для ваших сільськогосподарських угідь», — пояснив старший віцепрезидент з продажу та маркетингу Väderstad Маттіас Ховнерт.

При конструюванні культиватора NZ Extreme 1250-1425 було знайдено кілька технологічних рішень які є запатентованими. Одне з них — міцне унікальне кріплення стійок лап.

«Розробляючи стійки лап для нового передпосівного культиватора, ми хотіли розширити межі можливостей. Результат — інтенсивна вібраційна дія лап у поєднанні з надзвичайною проникною здатністю та міцністю. Лапи культиватора NX Extreme подрібнюють грудки, підтримують задану глибину обробітку та вирівнюють поверхню поля», — підкреслив Маттіас Ховнерт.

Культиватор NZ Extreme 1250-1425 має 5-секційну раму, здатною адаптуватися до поверхні поля та підтримувати задану глибину. Це забезпечується ще завдяки інноваційній передачі ваги, установці коліс та важкій конструкції машини.

Вперше NZ Extreme 1250-1425 буде представлений на міжнародній виставці Agritechnica 2019 у Ганновері (Німеччина). Після прем’єри обмежена серія машин NZ Extreme буде презентована на окремих ринках у 2020 р. Після завершення остаточного польового тестування виробництво культиваторів NZ Extreme 1250-1425 розпочнеться у 2021 р., а серійне виробництво в повному обсязі буде запущене до кінця 2021 р.

Виконано за допомогою Disqus