Väderstad представить інноваційну ґрунтообробну техніку на Agritechnica 2019

6 листопада 2019 41 0
Väderstad представить інноваційну ґрунтообробну техніку на Agritechnica 2019
Väderstad

На міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 компанія Väderstad представить чотири інновації, нові машини та деякі додаткові опції. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Аграріям буде продемонстровано першу у світі систему автоматичного контролю міжряддя Tempo WideLinnig, яка нагороджена срібною медаллю Agritechnica 2019, та сівалку точного висіву Tempo з бункером центрального розподілу посівного матеріалу Centrall-fill.

Відвідувачі матимуть нагоду першими побачити новий широкозахватний NZ Extreme 1250-1425, що є передпосівним культиватором із найбільшим типорозміром серед модельного ряду ґрунтообробної техніки Väderstad. Також безпосередньо на стенді можна ознайомитися з оновленим додатком для сматфонів Е-Соntrol.

Крім того, Väderstad презентує нові ґрунтопоглиблювальні зносостійкі долота Marathon DeepLoosing та ножові диски CrossCutter для дискових культиваторів Carrier XL. Увагу відвідувачів стенду привернуть модернізовані комбіновані пневматичні зернові сівалки Spirit і Rapid із системою контролю висіву SeedEye та нові навісні культиватори NZ Mounted 600.

«Відвідання нашого стенду на провідній міжнародній виставці — це прекрасна можливість бути в авангарді провідних агротехнічних трендів. Тут, зокрема, ви можете побачити весь асортимент нашої техніки та електроніки, детально ознайомитися з їхніми особливостями та перевагами. Наші спеціалісти й представники всіх дочірніх компаній Väderstad із задоволенням презентують нашу техніку та підкажуть, як з її допомогою розкрити весь потенціал ваших сільськогосподарських угідь», — зазначається у повідомленні.

Väderstad чекає відвідувачів у павільйоні 12 на стенді В 25 на міжнародній виставці Agritechnica 2019 у місті Ганновер, Німеччина.

Виконано за допомогою Disqus