Сезон білоголової капусти приніс гарні врожаї та низькі ціни

6 листопада 2019 1269 0
Сезон білоголової капусти приніс гарні врожаї та низькі ціни
pixabay.comСезон білоголової капусти приніс гарні врожаї та низькі ціни

Виробники української білоголової капусти продовжують збирати врожай, але надій на те що цей рік буде дуже рентабельний, не багато. Досить високі врожаї та сприятливі погодні умови, дають задоволення від роботи, а ось отримати гарну реалізаційну ціну, треба буде ще попрацювати згодом. Про це повідомляє Kurkul.com спільно з FreshBot.

На даний момент за кг капусти білоголової капусти кінцеві споживачі у супермаркетах чи на ринках віддають від 8 до 13 грн (в залежності від регіону та мережі), проте тенденція на спад трохи зберігається, тому що активна фаза збору врожаю ще не пройшла.

Окрім того, що виробникам треба закривати всі потреби внутрішнього ринку, треба приділяти увагу також експортній діяльності. Найближчий наш сусід, Польща, вже досить агресивно веде маркетингову політику на європейському ринку, витісняючи конкурентів ціною. Поборотися можна буде за Прибалтійські ринки, де ціни досить високі, та мале своє виробництво, але роботу треба починати вже зараз.

Важливо пам'ятати, що для виходу на експортні ринку збуту треба не продавати свій товар, але задовольняти потреби кінцевого споживача та підлаштовуватись, працюючи на сортуванням, пакуванням та сортовим складом.

Продовжуємо стежити за цінами з FreshBot:

Appstore

Google Play

Виконано за допомогою Disqus