В Україні запрацювала одна з найпотужніших ліній сортування фруктів

15 листопада 2019 1280 0
В Україні запрацювала одна з найпотужніших ліній сортування фруктів
Facebook

Фахівці компанії «Інсолар-холод» і компанії GREEFA закінчили монтаж і здійснили запуск однієї з найпотужніших в Україні ліній сортування GeoSort від компанії Greefa. Про це йдеться в повідомленні компанії «Інсолар-холод» на сторінці в Facebook.

Лінію сортування GeoSort, продуктивністю 12 т/год, запущено на підприємстві UApple, завдяки модульній конструкції вона гарантує акуратне сортування делікатних фруктів.

Для цього сховища сортувальна лінія була додатково оснащена і укомплектована наступним обладнанням:

  • Роботизированний механізм захоплення контейнера з функцією вивантаження. Автоматичний перекидач — перевертає контейнер в воді, що збільшує швидкість роботи лінії і не допускає травмування фруктів під час вивантаження на лінію.
  • Наповнювач для ящиків двоголовочний, який слугує для автоматичного наповнення ящиків яблуками. При повному завантаженні 1-го ящика, головка автоматично переміщається на 2-й ящик, що забезпечує безперебійну упаковку в ящики.

«Крім цього сортувальна лінія була додатково оснащена і укомплектована двома лініями упаковки на підкладки бушель, двома автоматами упаковки в пакети, палетайзером (автоматичною установкою ящиків на палети). Також було встановлено роботизований механізм автоматичної обв’язки ящиків на палетах», — йдеться в повідомленні.

Основні переваги лінії сортування GeoSort:

  • підходить для оптимального сортування делікатних фруктів округлої і подовженої форми (яблука, ківі, кісточкові фрукти, томати);
  • підходить для багатьох видів фруктів завдяки використанню різних сінгуляторов;
  • система клапанів Greefa забезпечує делікатну передачу фруктів з чаші на виводять стрічки при великій швидкості;
  • обладнана системою делікатного зважування і вимірювання;
  • проста в управлінні завдяки простому для користувачів програмному забезпеченню Greefa Dashboard;
  • модульна конструкція дозволяє легко розширити лінію в майбутньому;
  • безшумна робота навіть на високих швидкостях.

Серед пропонованих систем сортування: сортування за вагою, сортування за кольором (інтегрована в систему iQS), оптичне сортування за діаметром та сортування за довжиною.

Нагадаємо, щоб вирішити проблему якісного зберігання урожаю яблук, більшість садівників України будують сховища з регульованим газовим середовищем (РГС). Такі модернізовані потужності істотно подовжують термін реалізації продукції, відповідно, можна отримати і вищу ціну на яблуко. 

Виконано за допомогою Disqus