Väderstad випустив новий навісний культиватор NZ Mounted 500-600

26 листопада 2019 49 0
Väderstad випустив новий навісний культиватор NZ Mounted 500-600
Väderstad

Компанія Väderstad запускає нову версію культиваторів NZ Mounted. Крім того, навісний лаповий культиватор для передпосівного обробітку ґрунту доступний у новому модернізованому 6-метровому типорозмірі, що оснащений посиленою рамою та унікальним універсальним причіпним пристроєм. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Новий навісний культиватор NZ Mounted 500-600 оснащений універсальним причіпним пристроєм, завдяки чому він здатен відмінно копіювати рельєф із такою точністю, як причіпні машини, а також має всі переваги навісної машини.

«Універсальний причіпний пристрій дає змогу операторові легко перевести з’єднувальні тяги в плаваюче положення. У такому положенні культиватор NZ Mounted рухається незалежно від трактора, що дає йому змогу повторювати контури рельєфу поля  майже так само, як це робить напівпричіпний культиватор. За потреби з’єднувальні тяги можна легко заблокувати, причому для цього не потрібно спеціальних інструментів», — розповів старший віце-президент із продажу та маркетингу в компанії Väderstad Маттіас Ховнерт.

Під час модернізації машини Väderstad розробив нову 6-метрову модель. Із розпушувальними лапами, встановленими на чотирьох осях, з інтервалом проходу лап 9 см, культиватор NZ Mounted 500-600 забезпечує інтенсивний обробіток посівного шару.

«Культиватор NZ Mounted 500-600 забезпечує інтенсивний обробіток посівного шару на заданій глибині. Виконуючи декілька операцій за один прохід, NZ Mounted дає змогу зменшити кількість проходів полем. Це сприяє збереженню вологи, зменшує ущільнення ґрунту та покращує потенціал урожаю майбутньої культури», — пояснив Маттіас Ховнерт.

Новий культиватор NZ Мonted 500-600 був представлений на сільськогосподарській виставці Agritechnica 2019 у місті Ганновері, Німеччина. Виробництво навісних культиваторів NZ Mounted 500-600 розпочнеться на початку 2020 р.


Виконано за допомогою Disqus