На Запоріжжі шахраї заволоділи фермерським ріпаком на понад 4 млн грн

20 січня 2020 398 0
На Запоріжжі шахраї заволоділи фермерським ріпаком на понад 4 млн грн
Kurkul.comНа Запоріжжі шахраї заволоділи фермерським ріпаком на понад 4 млн грн

На Запоріжжі представники компанії «Верона Граф Південь» шахрайським шляхом заволоділи зерном ріпаку фермерського господарства «Гранозан». Сума збитків склала 4 млн грн. Про це повідомляється на сайті ЄРДР.

«Потерпілий пояснив, що орієнтовно 29.07.2019 року йому зателефонувала жінка, яка представилась менеджером ТОВ «Верона Граф Південь» і сказала, що вони є оптові покупці ріпаку та займаються поставками за кордон і запропонувала взяти зразки ріпаку для аналізу», — зазначається в повідомленні.

Господарство «Гранозан» погодилось зробити поставку зерна. Компанії склала відповідний договір, згідно з яким «Верона Граф Південь» зобов’язалася придбати насіння. Загальна сума перевезеного зерна на Оріхівський елеватор склала 366 тон 510 кг. зерен ріпаку на суму 4288,167 грн.

Згідно із договором, оплата мала була бути здійснена протягом 3 календарних днів, після перевезення, проте її так і не здійснили. Виявилось, що компанія «Верона Граф Південь» незаконно зберігала зерно на територіях складських приміщень, які належать ТОВ «Флагман Агро».

Читайте також: На Херсонщині фермер став жертвою фальшивомонетників

Виконано за допомогою Disqus