Євраліс Семенс не планує виходити на прямі продажі — Найджел Твейтс

23 січня 2020 115 0
Євраліс Семенс не планує виходити на прямі продажі — Найджел Твейтс
Kurkul.comЄвраліс Семенс не планує виходити на прямі продажі — Найджел Твейтс

Компанія «Євраліс Семенс» не планує виходити на прямі продажі насіння, а буде виконувати тільки часткові операції в трейдингу. Про це повідомив генеральний директор компанії Найджел Твейтс, інформує Latifundist.com.

«Щодо продажів насіння — ми не хочемо змінювати нашу модель роботи з дистриб'юторами: «Євраліс Семенс Україна» створюватиме попит на рівні аграріїв, однак продажі будуть здійснюватися через дистриб'юторів», — уточнив Найджел Твейтс.

За його словами, протягом 3-4 років ринок дистрибуції може трансформуватися.

Він також підкреслив, що зацікавлений в тому, щоб «Євраліс Семенс» через 5 років розвивалася в напрямку технологічної інтеграції для створення інноваційних продуктів.

«Цифрові технології можуть замінити дистрибуцію, і ніхто не знає, що трапиться. Звичайно, можна змінити різні моделі, але все-таки ми хочемо взаємодіяти з дистриб'юторами. Частково створюємо попит ми, частково — реалізатор», — підсумував гендиректор компанії.

Нагадаємо, що в той же час компанія Corteva Agriscience перейшла на прямі продажі насіння Pioneer і продажу насіння Brevant через дистриб'юторів. Однак найбільші дистриб'ютори України відмовляються продавати насіння під брендом Brevant.

Виконано за допомогою Disqus