Фермер із Херсонщини взяв участь у шоу Голос країни

12 лютого 2020 2462 0
Фермер із Херсонщини взяв участь у шоу Голос країни

Агроном і співзасновник сімейного фермерського господарства «Восток» Дмитро Максимов узяв участь у сліпих прослуховуваннях 10 сезону Голосу країни. Випуск був показаний в ефірі телеканалу 1+1 у неділю 9 лютого. Він виконав пісню «Наталя-Наталі» співака Олега Винника.

На Youtube-каналі проекту «Голос країни» можна переглянути цей виступ.

«Мене звати Дмитро Максимов. Мені 28 років. Я з Херсонської області, село Миролюбівка. Я справжній український агроном. І це моя історія на «Голосі країни»,  — розповідає про себе молодий чоловік.

Господарство родини Максимових займається вирощуванням зернових та овочів.

«На полях я можу робити все: зранку бути на овочах, а після обіду пересісти на комбайн і збирати пшеницю чи ріпак. Але я не бачу себе і без музики. І в жнива, коли дуже велика запара, я співаю. З викладачем і в комбайні», — говорить про своє захоплення фермер.

Попри вроджену любов до сільського господарства Дмитро Максимов мріє знайти призначення і для свого іншого таланту — музики та співу.

«Я досяг вершин у фермерстві і прийшов сюди здійснити ще одну свою заповітну мрію — стати відомим співаком. Вірю, що Голос країни мені в цьому допоможе!», — каже Дмитро Максимов.

Однак під час виступу Дмитра ніхто із зіркового журі не обернувся, а це означає, що продовжувати боротьбу у пісенному конкурсі молодий аграрій не буде.

«Цього року на кастинг «Голосу країни» прийшло 9 тис. учасників. І коли ти вже тут — ти вже переможець», — сказав після виступу Дмитра член журі Дан Балан.

Натомість тренер вокального шоу «Голос країни», а також засновник продюсерського центру Mozgi Entertainment Потап (Олексій Потапенко) запросив Дмитра Максимова на наступні сезони: «Приходь до нас із новим урожаєм!»

Виконано за допомогою Disqus