Обсяг виробництва цукру в ЄС зменшиться на 420 тисяч т

29 лютого 2020 33 0

Через скорочення посівних площ, а також аномальні погодні умови, виробництво цукру в ЄС зменшиться на 428 тис. т — до 17,502 млн т. Повідомляє прес-служба S&P Global Platts.

За межами Європи, виробничий підрозділ AB Sugar в Іллово (Південна Африка) очікує отримати близько 1,7 млн т цукру, що в цілому відповідає минулорічному рівню, так як виробництво обмежене сильними зливами. 

У British Sugar заявили, що збільшення врожайності буряків може компенсувати скорочення посівних площ у Великобританії та збільшити виробництво цукру на 3 тис. т — до 1,18 млн т у 2019/2020 МР (жовтень-вересень).

У виробничому підрозділі Associated British Foods в Іспанії повідомили, що виробництво бурякового цукру буде нижчим, ніж в минулому році, на 210 тис. т через скорочення посівної площі буряків у північних регіонах. Проте зазначили, що це скорочення буде компенсовано збільшенням обсягів переробки цукру-сирцю. 

У Китаї компанія прогнозує, що виробництво цукру зменшиться на 24 тис. т — до 125 тис. т, але більш якісний урожай буряків та нова платіжна система, яка прив'язує платежі виробника до вмісту цукру в буряках, зменшать операційні втрати. 

Читайте також: Україна більш ніж вдвічі скоротила експорт цукру

Виконано за допомогою Disqus