BASF запустить більше 30 ключових продуктів до 2029 року

3 березня 2020 36 0
BASF запустить більше 30 ключових продуктів до 2029 року
Kurkul.com

Компанія BASF оголосила про збільшення прогнозованого потенціалу продажів інноваційного портфелю с/г рішень на більш ніж €7,5 млрд. До 2029 р. компанія запустить більше 30 ключових продуктів, серед яких насіння сучасних сортів і гібридів, хімічний та біологічний захист сільськогосподарських культур, цифрові інструменти і нові формуляції. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

Щоб забезпечити баланс між продуктивністю сільського господарства, захистом навколишнього середовища і потребами суспільства, BASF збільшить увагу до інтегрованих рішень для аграріїв. У 2020 р. компанія планує продовжувати розвивати напрямок R&D і фінансувати його не менше, аніж в попередні роки.

В повідомленні зазначається, що у 2019 р. BASF інвестував € 879 млн в дослідження і нові розробки для розвитку підрозділу Agricultural Solutions. Це становить близько 11% від продажів у цьому сегменті.

«Сільське господарство дуже важливе для нашого життя, воно впливає на всіх. Ось чому ми повинні вирішувати проблеми навколишнього середовища, клімату і суспільства, які з кожним днем ​​стають все більш актуальними. Наша мета — пошук практичних рішень, які дозволять підвищити врожайність, зробити виробництво культур більш стійким до стресових умов, знизити викиди парникових газів, пов’язані з діяльністю с/г і збільшити біорізноманіття», — розповів президент відділу Agricultural Solutions BASF Вінсент Грос.

Позиція компанії BASF в області стійкого сільського господарства базується на активному управлінні портфелем науково-дослідних розробок і факторів стійкості, які повністю інтегровані у весь процес.


«Наша нова інноваційна стратегія сфокусувалася навколо вирощування с/г культур. Ми впроваджуємо наукові технології для створення стійких рішень, що відповідають довгостроковим економічним, екологічним і суспільним потребам», — зазначив президент BASF Bioscience Research Петер Еккес.

Для задоволення потреб сільського господарства, інноваційний підрозділ BASF орієнтується на нові технології і рішення для чотирьох стратегічних сегментів:

  • соя, кукурудза, бавовна;
  • пшениця, ріпак, соняшник;
  • рис;
  • фрукти та овочі;

До інноваційних розробок та рішень компанії також відносяться:

  • насіння та гібриди — гібрид насіння ріпаку InVigor® з інноваційними технологіями, завдяки яким зменшується руйнування стручків і підвищується вологостійкість; насіння ріпаку під маркою LibertyLink® (культуру можна буде вирощувати в складних кліматичних умовах і застосовувати нові опції сівозміни з пшеницею в посушливих районах);
  • гербіциди — для боротьби з бур'янами компанія розробила дві діючі речовини — Luximo® і Tirexor®, у 2020 р. вони допоможуть аграріям у боротьбі з важкоконтрольованими бур'янами;
  • фунгіциди — нещодавно BASF випустив Revysol® — активний інгредієнт фунгіциду, що є ефективним проти ряду важкоконтрольованих збудників хвороб в саду, у посівах овочів, на винограді і польових культурах;
  • інсектициди — для розширення асортименту препаратів боротьби зі шкідниками BASF спільно з Mitsui Chemicals Agro, Inc. розробив нову діючу речовину — Broflanilide, яка з’явиться на ринку цього року.

Читайте також: Українські аграрії зможуть протестувати на своїх полях гібриди соняшнику BASF

Виконано за допомогою Disqus