Експертів Держпродспоживслужби не включили до ради з протидії поширенню коронавірусу — Супіханов

17 березня 2020 30 0
Експертів Держпродспоживслужби не включили до ради з протидії поширенню коронавірусу — Супіханов
Kurkul.com

До новоствореної координаційної ради з протидії поширенню коронавірусу не взяли представників Держпродспоживслужби. Про це повідомив у соцмережі кандидат на голову служби Геннадій Супіханов, інформує AgroPolit.com.

«У нас нарешті створена координаційна рада по протидії поширенню коронавірусу! Супер! Усе правильно! Але серед шановних членів координаційної ради чомусь не представлена Держпродспоживслужба! Чому? Нагадаю, СЕС у нас ліквідована, і сьогодні функції СЕС має виконувати саме Держпрод! Як можна не залучити одну з основних дієвих осіб?», — написав Геннадій Супіханов.

Він також зазначив, що в країні уже призначено головного санітарного лікаря з відповідними повноваженнями нагляду. Та додав, що ситуацію з вакуумом в керівництві потрібно виправляти негайно, адже позиція служби останнім часом взагалі не доноситься — ніким і ніде.

«Кабміном, відповідно до розпорядження від 14.03.2020 р. №285-р, йому (головному санітарному лікарю – прим. AgroPolit.com) надано цілу низку додаткових повноважень. Але, шановне панство, таким чином ми лише посилюємо хаос, що ніяким чином не відіб'ється позитивно як на перспективах нерозповсюдження вірусу в цілому, так і на роботі Держпроду (читай СЕС)! Хто віддає накази? Кому віддаються накази? На яких підставах? Зрештою, хто буде відповідати за це? Більше того, як може Держпродспоживслужба, яка є ключовим учасником кампанії спротиву коронавірусу до цього дня залишатися без керівництва? Незалежно від прізвищ!», — зазначив Геннадій Супіханов.

Читати за темою: Озвучено першочергові завдання з реформування Держпродспоживслужби

Виконано за допомогою Disqus