Väderstad презентував 5 інноваційних с/г машин

18 березня 2020 88 0
Väderstad презентував 5 інноваційних с/г машин
Väderstad

Компанія Väderstad створила п’ять машин, кожна із яких стала інноваційним проривом у сільськогосподарській галузі. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Важкий коток, передпосівний культиватор NZ, зернова сівалка Rapid, дисковий культиватор Carrier і сівалки точного висіву Tempo — це п’ять інноваційних розробок із точки зору технології машинобудування, яким вдалося повністю змінити уявлення про методи ведення сільського господарства. Завдяки постійному впровадженню нових технологій, інноваційна техніка Väderstad здатна повністю розкрити потенціал поля за мінімальних затрат праці та часу.

«Історія функціонування компанії Väderstad налічує 55 років. Я працюю в ній із 17 років і був залучений до розробки нашої техніки протягом декількох десятиліть. Із кожним наступним роком у компанії я бачу все більше розвитку й перспектив», — розповів голова ради правління компанії Väderstad Крістер Старк.

Крістер Старк, голова ради правління компанії Väderstad

Компанія подвоїла сільськогосподарську ефективність шляхом спрощення операцій, подвоєння робочої швидкості руху або проведення кількох різних операцій за один прохід. 

Як повідомили в компанії, раніше не було можливості проводити декілька операцій за один прохід або виконувати цю саму роботу, але вдвічі швидше. Після появи цих машин агроіндустрія суттєво змінилася, що стало потужним стимулом прогресу всієї промисловості.

«Наше кредо — постійне вдосконалення. Ми також хочемо бути першими. Це потребує напруженої роботи з розробки й пошуку ефективних рішень, однак не менш важливо, що компанія Väderstad — зосереджена на інноваціях. За допомогою нововведень ми можемо запропонувати сільському господарству швидкі та ефективні рішення. Ми приділяємо велике значення новим ідеям, розробкам, тестуванням і випробуванням. Конструкторська робота іноді заходить у глухий кут. Коли стається так, ми робимо крок назад і поновлюємо наші ресурси та продовжуємо пошуки. Навіть поганий досвід є хорошим досвідом для тих, хто хоче навчитися та приносити щось нове й корисне для сільського господарства», — додав Крістер Старк.

Виконано за допомогою Disqus