Amazone презентував нову універсальну сівалку GreenDrill

6 травня 2020 54 0
Amazone презентував нову універсальну сівалку GreenDrill
farmweekly.com.au

Компанія Amazone презентувала нову універсальну сівалку GreenDrill 501 призначену для агрегатування з причепними культиваторами виробництва компанії. Про це повідомив Дмитро Давиденко, генеральний директор ДМ «Амазоне-Україна» , інформує Traktorist.ua.

За словами виробника, сівалка ідеально підходить для сівби за один прохід висіву дрібного насіння та низькорослих культур у поєднанні з причепними культиваторами Amazone.

«Використання сівалки GreenDrill з кожним роком стає все більш актуальним зважаючи на глобальну проблему з погіршенням родючості ґрунту, ерозією, переущільненням і т.п. Технології посіву сидератів і покривних культур дозволяють вирішувати перераховані вище проблеми при мінімальних витратах, позитивно впливаючи на розвиток біоти та якість ґрунту», – зауважив Дмитро Давиденко.

Сівалка оснащена бункером місткістю 500 л. Бункер має широкий отвір для швидкого наповнення, до якого можна легко дістатися за допомогою сходинок та платформи. Кришка кріпиться до бункера за допомогою ремінця для запобігання його сповзанню, коли він відкритий. Гвинтовий замок захищає насіння від потрапляння пилу та вологи.

Бункер оснащений датчиком рівня наповнення, який можна встановити у двох положеннях. Нижня частина бункера містить захисну решітку для запобігання потрапляння сторонніх тіл до електроприводу.

Встановлений на причіпному культиваторі, такому як Catros, GreenDrill 501 використовує гідравлічний вентилятор для транспортування насіння з дозуючої установки до висівних сошників. При агрегатуванні сівалки з культиватором Cirrus вентилятор не потрібний.

Більше того, опційно сівалку можна оснастити рядом дозувальних котушок, які можна швидко та легко міняти. При цьому норма висіву регулюється з кабіни за допомогою терміналу Isobus. Зокрема, калібрування системи відбувається за допомогою програми mySeeder.

Перенесення насіння з дозуючої установки на пластини перегородки забезпечує оптимальний бічний розподіл по 16-48 рядах.

Виконано за допомогою Disqus