В Україні презентують удосконалену сівалку Fendt MOMENTUM

18 червня 2020 52 0
В Україні презентують удосконалену сівалку Fendt MOMENTUM

Сівалка точного висіву Fendt MOMENTUM дебютує на виставці AGRO 2020 у м.Київ, Україна. За допомогою своїх високотехнологічних висіваючих секцій і гнучкої рами сівалка точного висіву розміщує насінини точно та рівномірно у ґрунті, максимально збільшуючи потенціал урожайності. Датчики на Fendt MOMENTUM фіксують, аналізують та візуалізують дані в режимі реального часу для кожної висіваючої секції, щоб постійно оптимізувати посівний процес. Повідомляє прес-служба AGCO.

Сівалка точного висіву буде представлена у двох конфігураціях. Fendt MOMENTUM 16 має 16 рядів та раму шириною 12 метрів, у той час як Fendt MOMENTUM 24 оснащена 24 рядками та рамою шириною 18 метрів. Для обох машин міжрядна відстань становить 70 см, об’єм зернових баків становить  4,581 л, а об’єм опційного бака для рідких добрив — 3,785 л.

В компанії зазначили, що за допомогою вакуумного дозатора vSet Fendt MOMENTUM може висівати різноманітні типи насіння, такі як кукурудза, соняшник та соя на високій робочій швидкості. Дозування насіння Fendt MOMENTUM здійснюється з точністю до 99,5% і зменшує пропуски або двійники. Завдяки висіваючій трубці SpeedTube, Fendt MOMENTUM може висівати кукурудзу та сою зі швидкістю 16 км/год та вище.

«Сівалку точного висіву також можна пристосувати для дрібнішого насіння, такого як ріпак, пшоно, пшениця та цукровий буряк, які також будуть мати високу якість дозування та точний висів», — йдеться у повідомленні.

Серед переваг сівалки:

  • бездоганно пристосовується до ґрунтових умов та рельєфу ґрунту;
  • забезпечує повністю автоматичний захист ґрунту;
  • термінал 20|20 забезпечує чіткий огляд та неперевершений машинний аналіз даних;
  • сівалка складається/розкладається одним натисканням кнопки, і одночасно автоматично вмикається система накачування шин для регулювання тиску в шинах.

Замовити сівалку можна буде в Україні починаючи з липня 2020 року.

Виконано за допомогою Disqus