Cервіс AgroOnline проаналізує весь цикл виробництва в дослідницькому проєкті Digital Field

23 червня 2020 48 0
Cервіс AgroOnline проаналізує весь цикл виробництва в дослідницькому проєкті Digital Field
Kurkul.com

Сервіс для сучасного управління аграрним бізнесом AgroOnline™ на партнерських умовах надає свій сервіс управління агропідприємством (Farm Management System) у проєкті Digital Field. Про це розповів операційний директор компанії AgroOnline Віктор Боровик

«AgroOnline стає офіційним партнером проєкту Digital Field. У нашій FMS фіксуються всі експерименти та дослідні роботи, тобто, весь цикл виробництва в Digital Field. В тому числі з урахуванням економіки, роботи агрономічної служби (скаутингу), механізація, які технології використовуються», — зазначив Віктор Боровик. 

За словами експерта, кожну п’ятницю можна буде відслідковувати весь проект поетапно та спостерігати за тим, що і як відбувається на ресурсах Digital Field. Великим плюсом є те, що в кінці можна буде проаналізувати цикл всіх робіт, як з технологічної точки зору, так і з економічної вже за допомогою функціоналу AgroOnline. І порівняти всі ці експерименти, які закладаються з технологіями обробітку ґрунту, з різними нормами посіву, з різними нормами внесення добрив. 

Всі параметри та процеси, які відбуваються на полі Digital Field площею 10 га, користувачі зможуть вивчити в режимі онлайн та через публічний аккаунт. Для цього потрібно лише перейти за посиланням і після авторизації отримати всю необхідну інформацію.  

Ці дані допоможуть користувачам визначитись, які технології є більш вдалими для аграрного виробництва. 

Довідка: AgroOnline — інноваційний сервіс для сучасного управління аграрним бізнесом. Це онлайн-платформа призначена для комплексної автоматизації менеджменту та охоплює практично всі напрямки роботи в режимі реального часу.

Читати за темою: В Україні стартує унікальний цифровий проєкт для фермерів Digital Field

Виконано за допомогою Disqus