Як не допускати помилок та отримувати стабільні врожаї — дізнавайтесь із LNZ Hub

20 липня 2020 57 0
Як не допускати помилок та отримувати стабільні врожаї — дізнавайтесь із LNZ Hub

На сьогодні LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал врожайності, інформує SuperAgronom.com.

Рік на рік не схожий, тож багато аграріїв допускають помилки, що не дозволяють їм отримувати високі стабільні врожаї та прибутки. Вперше в Україні запустили проект «Краш-тест», який має на меті допомогти вдосконалити технологію вирощування основних с/г культур, уникаючи нюансів та проблем.

У проекті можна буде ознайомитись з понад 50 ділянками демонстрацій технологій захисту DEFENDA на ярій пшениці, кукурудзі, сої та соняшнику. У цьому сезоні тестуватимуть нові силосні та зернові гібриди UNIVERSEED, а також нові гібриди соняшнику.

Місце проведення: Черкаська обл., Шполянський р-н, с. Лозоватка. Дата проведення: з 3 серпня по 31 серпня (про конкретні дні у проміжку домовляйтеся з представниками свого регіону).

Дізнайтесь більше інформації та отримайте запрошення за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus