Фуражна пшениця та ячмінь стабільно дорожчають — огляд за тиждень з 3 по 7 серпня

8 серпня 2020 8658 0
Фуражна пшениця та ячмінь стабільно дорожчають — огляд за тиждень з 3 по 7 серпня
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно даних ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта — щоденні ціни

В порту Миколаєва ціна пшениці 2 класу зростала протягом тижня, у четвер вона перетнула позначку 6371 грн. Лише у п’ятницю, 7 серпня, було незначне зниження. Пшениця фуражна та ячмінь стабільно дорожчали. Ціна кукурудзи була стабільною. Ціна ріпаку у понеділок та вівторок була стабільною — 13 250 грн/т. Продаж ріпаку у середу припинили здійснювати.

В портах Одеси ціни на зернові та зернобобові протягом тижня зростали. Дещо знизилась у четвер, 6 серпня, ціна ячменю. У п’ятницю, 7 серпня, дещо подешевшала пшениця 2 класу.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus