LNZ Group розкаже про особливості заготівлі силосу

10 серпня 2020 37 0
LNZ Group розкаже про особливості заготівлі силосу

LNZ Group та бренд UNIVERSEED запрошує аграріїв на Силосний воркшоп, де експерти розкажуть про заготівлю силосу, що допоможе збільшити надої ВРХ. Про це повідомляють у прес-службі компанії. 

Учасникам навчального заходу продемонструють різницю між зерновими і силосними гібридами, порівняють кукурудзяні гібриди і покажуть, чому потрібно обирати силосні.  Також експерти розкажуть на якій висоті необхідно збирати кукурудзу і як це може впливати на зростання молочної продуктивності ВРХ.

Також зазначається, що Михайло Травецький, відомий в Україні спеціаліст в галузі молочного і м’ясного скотарства, представник стейкхолдерів, кандидат ветеринарних наук, директор ТОВ «Проект Травецький», експерт з ефективного управління тваринництва, поділиться практичним досвідом та розкаже про особливості силосних гібридів кукурудзи, а також принципи годівлі ВРХ.

До того ж учасникам заходу буде продемонстровано правильність закладання силосу в силосну яму для отримання якісного корму, щоб збільшити надої у  ВРХ та зменшити собівартость молока.

В разі зацікавленості стати учасником Силосного воркшопу, звертайтесь до представників у вашому регіоні.

Реєстрація учасників відбувається у м. Іллінці, вул. Соборна, 136, ресторан «Варвара».

Дата проведення: 19 серпня 2020 р.

Місце проведення: Вінницька обл, м. Іллінці, на базі Іллінецького  державного аграрного коледжу.

 

Виконано за допомогою Disqus