LNZ Group тестує ексклюзивні гібриди та системи захисту в проєкті Digital Field

2 липня 2020 116 0
LNZ Group тестує ексклюзивні гібриди та системи захисту в проєкті Digital Field
LNZ Group

На онлайн полігоні аграрних інновацій Digital Field досліджують, як можна знизити собівартість аграрного виробництва та підвищити врожайність за допомогою новітніх систем точного землеробства. 

Випробування насіння здійснюються на гібридах кукурудзи UNIVERSEED з ФАО від 220 до 350 та на ексклюзивних гібридах соняшника (Хайсан, Дівна, Валін, Магура). Також дослідники перевіряють системи захисту з продуктами DEFENDA від компанії LNZ Group.

«Цей проект знаходиться в с.Велика Олександрівка, Бориспільського району, відповідно всі виробничі процеси (посів, застосування ЗЗР та ін.) супроводжуються менджером відділу агротехнологій LNZ Group у Київській області. З організаторами Digital Field погоджено програму дослідження високопродуктивних гібридів UNIVERSEED, 11 дослідів з точним посівом, 8 дослідів з різними системами живлення, 2 схеми довсходового та 2 схеми післявсходового захисту DEFENDA. Погоджено план проведення обліків як в процесі вегетації кукурудзи, так і ефективності застосування ЗЗР», — зазначив директор Агродепартаменту LNZ Group В'ячеслав Панасюк.

Результати всіх експериментів та дослідних робіт знаходяться у вільному доступі завдяки партнерам проєкту — сервісу управління агропідприємством AgroOnline. Агрометеорологічні дані та метеоаналітику збирає сервіс агропогоди «Метео Фарм»

Нагадуємо, що користувачі можуть спостерігати за перебігом подій у відеозвітах та онлайн-трансляції з демо-полігону на YouTube-каналі Digital Field

 

Виконано за допомогою Disqus