На Львівщині створять два молокоприймальні пункти на базі кооперативу

14 серпня 2020 105 0
На Львівщині створять два молокоприймальні пункти на базі кооперативу
Kurkul.com

У Жовківському р-ні Львівської обл. планують до кінця 2020 р. запустити два молокоприймальні пункти на базі кооперативу СОК «Молокодар». Про це повідомив голова кооперативу Богдан Зелений у матеріалі Богдан Зелений: Дієвий спосіб «оживити село» — створити молочний кооператив на Kurkul.com.

«Що стосується робочих місць, то плануємо запустити два молокоприймальні пункти в нашому і сусідньому селі та працевлаштувати ще двох приймальників», — розповів він. 

Голова кооперативу зазначив, що основною задачею об'єднання є створення робочих місць на селі, а соціальна складова проєкту включає в себе перерахування коштів на соціальні потреби громади.

«Соціальна складова кооперативу включає перерахування частини коштів від виручки на підтримання соціальних цілей нашої громади, наприклад, реалізацію різних ініціатив, проєктів у селах, де ми здійснюємо збір молока. Це навіть може бути підтримка місцевої футбольної команди. Крім того, кооператив є платником податку на загальних умовах. За цей час, враховуючи те, що робота була обмежена, ми сплачували податки», — додав голова. 

Нагадаємо, що на Вінниччині запускають проєкт зі створення сімейних молочних ферм.

Виконано за допомогою Disqus