Для фермерів запустили курс про точне землеробство — Чітке ТЗ

24 лютого 2021 1327 0
Для фермерів запустили курс про точне землеробство — Чітке ТЗ
Kurkul.com

Для просунутих фермерів 5 березня стартує курс освітньої платформи Культиварій «Чітке ТЗ», під час якого аграрії дізнаються, як прокачати та вивести господарство на новий рівень за рахунок точного землеробства. Повідомляє Kurkul.com.

Основні теми, які будуть розкриті під час курсу:

  • Що таке Чітке точне землеробство — з чого воно складається; обладнання, що залучене у ТЗ; дані та аналітика, що задіяні у ньому; як оцінити готовність господарства до впровадження ТЗ; з чого починати та за яким планом впроваджувати Чітке ТЗ.
  • Аналітичне та програмне забезпечення при впровадженні технологій ТЗ — які дані збирати та відстежувати, які програмні продукти використовувати? 
  • Посів — відключення секцій; технологічні колії; робота зі змінними нормами посіву; контроль якості виконання.
  • Моніторинг посівів — супутниковий моніторинг; моніторинг за допомогою авіації та дронів; що і коли моніторити; економіка та окупність моніторингу.
  • Внесення добрив та ЗЗР — типові проблеми внесення ЗЗР; відключення секцій обприскувача при внесенні ЗЗР; економіка по операції; внесення ЗЗР дронами.
  • Впровадження ТЗ у фермерському господарстві — як за принципом парето 20/80 впроваджувати точне землеробство; що дає найбільший ефект.
  • Лайфхаки впровадження ТЗ від агрохолдингів — досвід великих компаній, який може бути корисним для фермерів.

Курс триватиме 2 місяці, секрети точного землеробства розкриватимуть 16 тренерів — практиків та першопрохідців ТЗ в Україні. Програма курсу складається з 23 анімованих відеолекцій по 30 хвилин кожна та 23 структурованих презентацій.

До 5 березня купити курс можна за спеціальною ціною.

Деталі про курс «Чітке ТЗ» можна дізнатись за посиланням.

Детальніше дізнавайтесь за тел. +38 (050) 023-89-87, Олександра, або за електронною поштою — kultivariy@latifundistmedia.com.

Виконано за допомогою Disqus