Аграрний фонд експортуватиме борошно до країн Близького Сходу та Африки

4 березня 2021 36 0
Аграрний фонд експортуватиме борошно до країн Близького Сходу та Африки
Аграрний фонд

Представники АТ «Аграрний фонд» під час 26 міжнародної виставки харчової промисловості Gulfood 2021 в Дубаї (ОАЕ) провели ряд переговорів і досягли попередніх домовленостей з приводу поставок борошна вітчизняного виробництва в країни Близького Сходу та Африки. Про це повідомляє Latifundist.com, з посиланням на пресслужбу «Аграрного фонду».

Як зазначається, це ще раз підтверджує готовність «Аграрного фонду» до участі в забезпеченні, як внутрішньої, так і глобальної продовольчої безпеки.

«Об'єднані Арабські Емірати та інші країни Близького Сходу й Африки зацікавлені в українських продуктах харчування, особливо, з огляду на їх імпортозалежність і глобальні продовольчі проблеми. Тому провідні українські виробники мають великі шанси досягти успіху саме на цих ринках», — йдеться в повідомленні.

Як зазначили в «Аграрному фонді», попри обмеження, в яких проходила виставка, і значно меншу кількість відвідувачів у порівнянні з минулими роками, зацікавленість в товарах українського виробництва не знизилася. Відзначається, що про це свідчить інтерес до представників українського колективного стенду з боку офіційних осіб ОАЕ і представників торгових мереж, магазинів, імпортерів і дистриб'юторів харчових продуктів.

Нагадаємо, АТ «Аграрний фонд» підписав тристоронній меморандум про співпрацю з Одеською облдержадміністрацією та ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів».

Виконано за допомогою Disqus