У Väderstad відзначили 100 років з дня народження засновника Руне Старка

12 березня 2021 24 0
У Väderstad відзначили 100 років з дня народження засновника Руне Старка
traktorist.ua

У 1962 р. Руне Старк та його дружина Сів заснували Rune's Mekaniska Verkstad (Механічну майстерню), що вже стало частиною історії сільського господарства. Руне не стало в 2008 р., але пам'ять про нього міцно живе і сьогодні. 4 березня 2021 р. йому виповнилося б 100 років. Про це інформує Тraktorist.ua.

«З самого початку Руне мав чітке уявлення і тверду віру в те, що маленька компанія стане великою і що ми допоможемо годувати населення світу. Він був твердо впевнений, що те, що ми робили і робимо досі, має найвищий сенс. Руне залишався фермером до кінця свого життя і завжди був на боці фермерів. І ми у Väderstad працюємо для фермерів та для полегшення їх повсякденного життя», — повідомили у компанії.

За інформацією пресрелізу, сьогодні в компанії вшановують Руне та дякують йому за інноваційність, яка і нині існує у Väderstad та спрощує щоденну роботу фермерів в усьому світі і допомагає людям завжди мати хліб на столі.

«Ми всі сумуємо за Руне, якого немає з 2008 р., але пам’ять про нього міцно живе як у компанії Väderstad, так і в нашій техніці», — ідеться у повідомлені компанії.

Виконано за допомогою Disqus