У 2021 році Väderstad інвестує у будівництво нового виробничого центру €12 млн

17 березня 2021 497 0
Хенрік Гілстрінг, генеральний директор Väderstad
Kurkul.comХенрік Гілстрінг, генеральний директор Väderstad

Компанія Väderstad прийняла рішення інвестувати у будівництво нового виробничого центру у м.Вадерштад €12 млн. Про це йдеться у матеріалі «Хенрік Гілстрінг: Я хочу продовжувати будувати сильний бізнес Väderstad» на Latifundist.com

Як зазначив Хенрік Гілстрінг, генеральний директор Väderstad, з точки зору інновацій та розвитку лінійки продуктів, всі напрямки діяльності компанії важливі.

За його словами, інвестування продовжується задля збереження широкого асортименту продукції, як в сегменті ґрунтообробного обладнання, так і в сегменті посівної техніки.

Також, за словами Хенріка Гілстрінга, йде робота над новою електронною технологією, якою надалі буде оснащена техніка.

«Прагнучи до постійного зростання, ми прийняли рішення інвестувати у будівництво нового офісного будинку у м.Вадерштад  €12 млн. За планом будівля має бути готова до літа 2022 р.», — додав віце-президент з розвитку бізнесу Väderstad.

Хенрік Гілстрінг відзначив, що компанія має виробничу стратегію та плани на найближчі 5+ років.

«Наша стратегія на майбутнє частково ґрунтується на тому, що добре працювало для нас в минулому і що принесло користь нашим клієнтам. Наприклад, в роботі ми керуємося так званим «Шляхом Väderstad» (The Väderstad Way), який являє собою сукупність цінностей, і який, на нашу думку, повинен визначати те, як ми в компанії ставимося один до одного, до клієнтів і до суспільства в цілому. Велика частина цих цінностей виходить безпосередньо від сім'ї-засновника. Однак не всі відповіді знайдені в минулому, світ і галузь змінюються, що і ми також повинні робити. У нас є великий потенціал для подальшого розвитку, але для цього нам потрібна участь багатьох колег, які володіють різними знаннями і досвідом», — додав Хенрік Гілстрінг.

Виконано за допомогою Disqus