UBTA організовує українську торговельну місію до Грузії

2 липня 2021 170 0
UBTA організовує українську торговельну місію до Грузії
pixabay.com

Українська асоціація бізнесу і торгівлі організовує діловий візит українських представників бізнесу до Грузії задля активізації двосторонньої економічної співпраці. Захід відбудеться з 20 до 24 липня 2021р. Делегацію очолить заступник міністра розвитку економіки України, торговий представник — Тарас Качка. Про це Кurkul.com повідомила прсеслужба UBTA.

В межах візиту запланована низка зустрічей з представниками бізнесу та бізнес-асоціацій Грузії, Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, Національного агентства зі стандартизації та метрології Грузії, керівництвом морського порту Поті.

«Ми обрали Грузію, оскільки ця країна є чистим нетто-імпортером практично всіх груп товарів. У 2020 р. імпорт перевищив експорт в 2,5 рази і склав понад $6 млрд. Країна має величезний транзитний потенціал для українських товарів, що прямують на Схід. Зона вільної торгівлі з Китаєм та участь в Конвенції ПанЄвроМед надають можливість розширити експорт вітчизняних товарів до країн цих регіонів. Окрім цього, в Грузії запроваджена система ліберального оподаткування, що робить ефективним створення спільних підприємств для збільшення можливостей експорту українських товарів», — повідомили організатори.

Захід буде корисним для експортерів та імпортерів товарів та послуг, логістичних компаній, які зацікавлені в розширенні присутності в Грузії, вирішенні питань сертифікації товару, налагодженню логістики до країн Азії та Близького Сходу.

Організатори конференції потурбуються про переліт, проживання, трансфери відповідно до програми, страхування, нададуть організаційну підтримку.

Детальнішу інформацію дізнавайтесь за посиланням.

Читайте за темою: UBTA створить онлайн платформу з основними каналами збуту для аграріїв

Виконано за допомогою Disqus