Онлайн-торгівля допомагає агробізнесу бути прибутковим та ефективним

19 липня 2021 132 0
Онлайн-торгівля допомагає агробізнесу бути прибутковим та ефективним

З розвитком технологій агробізнесу потрібно застосовувати онлайн можливості, щоб залишатися прибутковими та ефективними. Одне з таких ефективних рішень, яке вже давно широко застосовується в бізнесі, лише нещодавно почали впроваджувати саме в агро — це онлайн-продажі. Про це розповів керівник LNZ Web Микола Мандра в матеріалі «Онлайн-продажі в агро — це не тренд, а реалії сьогодення» на Кurkul.com.

«Попри те, що учасники агроринку зазвичай досить консервативні, навіть найзатятіші розуміють ― щоб залишатися прибутковими та ефективними, необхідно застосовувати рішення, які пропонує сучасний світ. Одне з таких рішень — онлайн-продажі, і на українському ринку вже протягом двох років цю модель успішно використовує компанія LNZ Group на онлайн-платформі LNZ Web», — розповів Микола Мандра. 

На його думку, онлайн-продажі є додатковим і зручним каналом зв’язку з клієнтами. В такий спосіб покупець може швидше дізнатись про оновлення товару, акції та спеціальні пропозиції.

«Ми постійно працюємо над розширенням асортименту представленої у нас продукції. На старті інтернет-магазину в каталозі було близько 300 товарів, зараз в каталозі є понад 500 найменувань», — розповів керівник LNZ Web.

Читайте також: Агротест надає фермерам безкоштовні рекомендації щодо покращення функціонування ґрунтів

Виконано за допомогою Disqus