На фермерських полях запрацювало 7 нових сільгоспмашин BEDNAR

17 жовтня 2021 8191 0
На фермерських полях запрацювало 7 нових сільгоспмашин BEDNAR
BEDNAR

З початку осені компанія BEDNAR разом зі своїми дилерами презентувала цілий ряд новинок. Найбільш актуальні з них вже запрацювали на українських полях. Повідомляє Traktorist.ua.

«Дискатор SWIFTERDISC XO7500 Profi, який відразу з трала став до роботи на полях нового власника в Херсонській області. З перших проходів агрегат показав відмінний результат на соняшнику», — відмітили в компанії BEDNAR.

Особливості машини: 

  • Х-подібне розміщення дисків (повністю нівелює зсув агрегата відносно трактора);
  • наявність опційного переднього подрібнюючого котка TrushCutter на всю робочу ширину 7,25 м та можливість окремого регулювання дисків за колесами трактора;
  • необхідна потужність для агрегатування становить від 300 к.с.

Дискатор SWIFTERDISC XO7500 Profi

«Друга новинка була відправлена до Житомирщини, де скоро стане до роботи. Це посівний комплекс OMEGA OO8000L з робочою шириною 8 м та об’ємом бункера 4000 л. Зернові сівалки OMEGA вже давно відомі на українському ринку, тож ми тішимося, що їх модельний ряд в Україні розширюється», — зазначили в компанії BEDNAR.

Посівний комплекс OMEGA OO8000L

Родзинкою цього року від BEDNAR стала друга в Україні зернова широкозахватна сівалка EFECTA 12000CE з робочою шириною 12 м та з хвилястими PROFI-колтерами в якості опції.

В Полтавській області запустили в роботу перший дискатор SWIFTERDISC XE12400 PROFI з робочою шириною 12,4 м, який працює з трактором потужністю 600 к.с. та, за словами BEDNAR, забезпечує господарству надзвичайну продуктивність та якість.

«Ще одна нова цікава комбінація агрегатів з цієї осені працює на Київщині: причіпний універсальний двосекційний бункер для внесення добрив COMBO SYSTEM об’ємом 5000 л та глибокорозпушувач TERRALAND PROFI, який і донині залишається неповторним у своєму виконанні», — відмітили в компанії BEDNAR.

Бункер для внесення добрив COMBO SYSTEM та глибокорозпушувач TERRALAND PROFI

Дві новинки сезону наразі працюють на полях у ході демо-туру. Це глибокорозпушувач TERRASTRIP з відстанню між стійками 70 см, що дозволяє вносити добрива одночасно з обробітком в майбутні рядки посіву. Агрегат має гідравлічний захист стійок.

Друга новинка з сегменту глибокорозпушувачів — причіпна модель TERRALAND TO5000, що має гідравлічне зусилля спрацювання стійок (до 800 кг) та максимальну глибину роботи до 65 см.

Читайте також: Завод Кобзаренка випустив нову зернопакувальну техніку

Виконано за допомогою Disqus