Першопрохідники точного землеробства в Україні поділяться досвідом з фермерами

9 вересня 2021 96 0
Першопрохідники точного землеробства в Україні поділяться досвідом з фермерами
Kurkul.com

Онлайн-курс «Чітке ТЗ» освітньої платформи «Культиварій» повертається та оголошує набір аграріїв, які готові до технологічних змін та мають амбітні цілі по впровадженню інновацій у своїх господарствах. Про це повідомляє Kurkul.com.

Структура курсу побудована таким чином, щоб надати чітку теоретичну та практичну базу із застосування технологій точного землеробства. 

Навчання допоможе вибудувати чітку систему знань про точне землеробство, систематизувати теоретичні знання, навчитися вибудовувати власний план впровадження ТЗ у своїй компанії та більш ефективно підготуватися до складних кейсів.

Учасники отримають усі необхідні знання для впровадження технологій у власні компанії, а 17 спікерів-першопрохідників точного землеробства в Україні, як серед розробників інноваційних рішень, так і серед агровиробників, допоможуть в цьому. 

Практична частина доповнена виїздами у господарства, де в польових умовах, можна буде побачити технології точного землеробства в дії.

«Чітке ТЗ» — це комплексний курс для високоефективних аграріїв, що допоможе прокачати та вивести господарство на новий рівень завдяки технологіям точного землеробства.

Виконано за допомогою Disqus