Креді Агріколь збільшить можливості агрофінансування для фермерів

28 жовтня 2021 142 0
Гроші
Гроші

Креді Агріколь розробив нову стратегію AIR 2025, яка окреслює плани роботи банку на найближчі 5 років. Зокрема, у сфері сільського господарства банк планує розширити кредитні можливості для  фермерів та досягти 15% частки ринку агрофінансування. Розповіли в пресслужбі Креді Агріколь.

«Стратегія AIR 2025 – це свідчення наших довгострокових амбітних планів розвитку в Україні, а ще це наші зобов'язання перед клієнтами, співробітниками та суспільством. Ми посилимо свої провідні позиції в сегменті агробізнесі, щоб стати референтним банком в Україні та надійним партнером для фермерів. На роздрібному ринку ми прискоримо свій розвиток в усіх цільових сегментів», — розповів голова правління Креді Агріколь Банку Карлос де Корду.

Як розповіли в установі, назва стратегії «AIR» означає амбітний (Ambitious), інноваційний (Innovative) і відповідальний (Responsible). Цей стратегічний план передбачає виважений підхід, прискорення органічного зростання та високу ефективність, щоб відповідати на виклики мінливого середовища, поєднуючи багатоканальність і людське спілкування, синергію та партнерство, високу експертизу та сервіс-бачення для ще кращого обслуговування клієнтів.

Читайте також: Фермери поділяться досвідом впровадження нових технологій на господарстві

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою