На Вінниччині відкрили нове виробництво біопрепаратів для агросектору

3 листопада 2021 798 0
Обладнання заводу з виробництва біопрепаратів
БТУ-ЦЕНТРОбладнання заводу з виробництва біопрепаратів

На Вінниччині у м. Ладижин компанія БТУ-ЦЕНТР відкрила нову 4-ту лінію заводу з виробництва біопрепаратів, що дасть змогу збільшити виробничі потужності та оперативно реагувати на потреби у мікробних препаратах агровиробників з України, Європи, Азії та усього світу. Повідомляє Kurkul.com.

«Після автоматизації та запуску нової лінії ферментації виробничі можливості зросли в декілька раз. Цікаво, що за 1 ферментацію на цій лінії (у середньому це 36-72 год.) компанія отримує понад 45 м3 біопрепаратів. Загалом вже за рік завод виготовлятиме в середньому 10 тис. т готової продукції», — розповіли в компанії. 

Будівництво заводу у м. Ладижин розпочалося ще у 2011 р., а з 2017 р. тривають роботи над 4-ю виробничою лінією. Протягом останнього року активно проводили випробування, відпрацьовували технічні вимоги та налагоджували усі процеси до досконалості.

«З 2017 р. триває переоснащення та автоматизація виробничих процесів на заводі. Це дозволить оперативно реагувати на потреби ринку та безперебійно забезпечувати найкращими мікробними препаратами українських аграріїв незалежно від будь-яких зовнішніх чинників. Адже технологічний процес виробництва біопрепаратів вимагає чітких дій як співробітників, так і обладнання, яке має працювати як годинник», — додав директор виробництва БТУ-ЦЕНТР і співзасновник компанії Віктор Болоховський.

Читайте також: Фермерам вигідніше доставляти імпортні добрива залізницею, аніж автотранспортом

Виконано за допомогою Disqus