Українські фермери зможуть отримати кейси вдалої побудови агробізнесу

4 листопада 2021 349 0
Українські фермери зможуть отримати кейси вдалої побудови агробізнесу

Через тиждень відбудеться одна з найбільших конференцій в агросекторі — ОкАгро-2021, яка націлена на обмін досвідом між фермерами, огляд технологій в сільському господарстві та розвиток агробізнесу. Понад 200 учасників будуть підбивати підсумки 2021 р., спілкуватись та обмінюватись ідеями та досягненнями. Повідомляє Kurkul.com.

Серед тем конференції:

  • Управління процесами — спікери секції розкажуть про те як підвищувати ефективність працівників, навичка та вміння сучасного керівника, про перехід від ручного управління бізнесом до системного;
  • Технології в господарстві — спікери-власники різних господарств розкажуть які технології впроваджували у себе на господарствах, що дійсно спрацювало, а які інвестиції не окупились.
  • Точне землеробство — гаряча тема 2021 р. висвітлювати яку будуть ТОП-експерти в цій сфері.

Зі сцени ділитимуться досвідом: 

«Крім насиченої програми та виступів, відбудеться вечірка для всіх учасників. Також на конференції дієтиме експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації», — розповіли організатори. 

Участь у конференції — це інвестиція в розвиток бізнесу. Захід допоможе перейняти досвід, помилки та успішні кейси за 2 дні та повернутись додому з натхненням та свіжими ідеями. Тому і лейтмотив заходу «Не ростеш ти — не росте в тебе». 

Квитки можна придбати за посиланням. Доступні 3 види вхідних білетів за типами STANDARD та PREMIUM та VIP.

Для наших читачів є можливість придбати квитки зі знижкою 20% за промокодом ЯКуркуль. Кількість акційних квитків обмежена, тому спішіть зловити свій.

 

 

 

 

Виконано за допомогою Disqus