Väderstad презентував адаптовану до нерівностей поля сівалку Inspire

9 листопада 2021 111 0
Сівалка Väderstad
traktorist.uaСівалка Väderstad

Компанія Väderstad випустить новий модельний ряд зернових сівалок Inspire у сегменті 12-метрових машин. Нова сівалка створена для аграріїв, яким потрібна техніка з високою продуктивністю. Повідомляє Traktorist.ua.

Сівалка має чудову здатність адаптуватися до будь-яких нерівностей поверхні поля, завдяки чому задана глибина висіву завжди залишається стабільною. Як результат — якісне розміщення насіння на задану глибину та рівномірне проростання сходів культури по всьому полю.

«Сівалка Inspire буде доступною у двох різних моделях: Inspire 1200S і Inspire 1200C. Вона компактна як для використання в роботі в полі, так і при транспортуванні. Модель Inspire 1200C з можливістю одночасного внесення добрив має один із найбільших бункерів у своєму класі», — розповів продукт-менеджер компанії Väderstad Бйорн Жаенссон.

Версія Inspire 1200S лише для висіву насіння обладнана бункером 5 тис. л для насіння. Версія сівалок з одночасним внесенням добрив Inspire 1200C має бункер об’ємом 7,2 тис. л, оснащена двома окремими відділеннями для завантаження насіння та добрива. Під час сівби Inspire 1200C при виході з бункера насіння і добрива змішуються в одному повітряному потоці і разом потрапляють в ґрунт.

Ключовою особливістю сівалки Inspire 1200C/S є її здатність контролювати  процес сівби у восьми окремих секціях. Щоб забезпечити постійний і рівномірний потік посівного матеріалу від великого бункера до висівних сошників, насіння та добрива дозуються з високою точністю за допомогою 8 висівних пристроїв Fenix III.

«Inspire 1200C/S здійснює контроль за процесом сівби у восьми окремих секціях. Це означає, що Inspire 1200C/S може змінювати норму висіву, а також здійснює секційний контроль на ширину 1,5 м секції. Це унікальна функція точності висіву в сегменті 12-метрових зернових сівалок», — пояснив продукт-менеджер компанії.

Виробник додає, що під час роботи в полі процесом висіву легко керувати за допомогою системи управління E-Control на базі планшета iPad, яку також можна під'єднати до термінала ISOBUS, що має функції контролю завдання.

Прем’єра зернової сівалки Inspire 1200C/S відбудеться на міжнародній виставці Agritechnica у лютому 2022 р. Машина буде доступна для замовлення в кінці 2022 р.

Читайте також: Аграріям стануть доступні нові моделі культиваторів та дискаторів Bednar

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою