В Кропивницькому відкрили сервісний центр Massey Ferguson

9 листопада 2021 133 0
Massey Ferguson
Latifundist.comMassey Ferguson

Компанія «Квінта Агро», яка є офіційним дистриб’ютором техніки Massey Ferguson, відкрила новий сервісний центр та офіс у Кропивницькому. 

Нововідкритий центр пропонує аграріям ознайомитись не лише із самохідною технікою, а й причіпною, посівною, ґрунтообробною та жниварками. Повідомляє Latifundist.com.

«Компанія займається широким спектром причіпної техніки. На території виставкового центру представлені трактори з лінійки Massey Ferguson — 3713 на 130 к.с. та трактор 8737 на 340 к. с. с.», — розповів керівник із продажу сільгосптехніки «Квінта Агро» Андрій Наконечний.

З його слів, дистриб’юторська компанія на 2022 р. замовила трактори з номіналами 110 к. с. с., 130 к.с., 240 к.с., 260 к.с., а також 340-370 к.с. с. Це дозволяє покривати абсолютно всі потреби вітчизняних аграріїв. Також очікується надходження телескопічних навантажувачів та самохідного обприскувача.

«Сервісна зона центру включає все необхідне для того, щоб ми могли розібрати техніку, відремонтувати і зібрати. Загалом компанія може надати повний ремонт сільгосптехніки. Крім того, щодо запасних частин — то ми маємо величезний розподільчий склад, а також склади на місцях — і в Кропивницькому, і в Миколаєві», — розповів Андрій Наконечний.

Також «Квінта Агро» запровадила технології для отримання заявок щодо надання сервісу та доставки. Компанія впроваджує системи диджиталізації — було створено програму для мобільних телефонів, за допомогою якої можна викликати сервісного інженера. Протягом 15-20 хв оператори сервісу передзвонюють за створеною заявкою та призначають сервісного інженера для розв'язання проблеми.

Читайте також: Väderstad презентував адаптовану до нерівностей поля сівалку Inspire

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою