Väderstad випустить на ринок нову сівалку, яка встановила світовий рекорд

13 листопада 2021 170 0
Сівалка Väderstad Tempo L 16-24
traktorist.uaСівалка Väderstad Tempo L 16-24

Компанія Väderstad виведе на ринок нову сівалку точного висіву Tempo L 16-24 з системою централізованого завантаження. Нова високошвидкісна сівалка здійснила сівбу 502,05 га кукурудзи за 24 год, встановивши світовий рекорд в Угорщині в 2017 р. Повідомляє Тraktorist.uа.

Завдяки системі централізованого завантаження аграрії зможуть збільшити свою продуктивність, здійснивши більший об’єм сівби за один день.

«Тепер сімейство сівалок точного висіву Tempo L розширюється і ми представляємо нову Tempo L Central Fill з системою централізованого завантаження як насіння  так і добрив. Тепер замість того, щоб засипати насіння в індивідуальний бункер кожної висівної секції, аграрію доведеться здійснити завантаження лише одного великого центрального бункера. Потім сівалка Tempo здійснить розподіл насіння та добрив до кожного рядка — все це здійснюватиметься з рекордною швидкістю та точністю сівби», — розповів старший віце-президент з продажу та маркетингу Väderstad Маттіас Ховнерт.

Нова Tempo L Central Fill буде доступна з 16 або 24 рядами, з міжряддям від 450 до 762 мм, залежно від моделі. Для забезпечення високої продуктивності сівалка обладнана новим бункером загальним об’ємом 7,2 тис. л, який вміщує 2,2 тис. л насіння та 5 тис. л добрив.

Нагадаємо, нещодавно Väderstad презентував адаптовану до нерівностей поля сівалку Inspire.

Читайте також: В Кропивницькому відкрили сервісний центр Massey Ferguson

Виконано за допомогою Disqus