Павленко відкличе заяву, якщо зникнуть «радянські кайдани»

9 лютого 2016 28 0
Олексій Павленко відкличе свою заяву за умови
МінагропродОлексій Павленко відкличе свою заяву за умови

Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко готовий відкликати свою заяву про відставку, якщо припинять гальмувати розвиток аграрної галузі «радянськими кайданами».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я йшов в Уряд змінювати країну та здійснювати європейські реформи в аграрному секторі. Моє єдине бажання бути корисними для Української держави. Я готовий відкликати заяву про відставку, за умови виконання принципів, необхідних для подолання найгостріших викликів, які стоять перед аграрною галуззю та гальмують її розвиток «радянськими кайданами». Для того, щоб розпочаті зміни стали незворотними», — заявив Олексій Павленко.

За його словами, уже розпочато деякі зміни, але вони ще не доведені до кінця. І на сьогодні є проекти, які почали реалізовуватись. Наприклад, зрошення на Півдні України, залучення міжнародної технічної допомоги, впровадження аграрних розписок, ефективний контроль безпечності продовольства, підтримка та розвиток фермерства, залучення нових технологій.

«Це найголовніші завдання, які потрібно виконати в найближчі місяці. Саме це допоможе нам здолати «аграрний совок», — підсумував міністр.

Виконано за допомогою Disqus