Заарештовано підозрюваних у замаху на міністра агрополітики Лещенка

19 листопада 2021 222 0
Заарештовано підозрюваних у замаху на міністра агрополітики Лещенка
Ґрати

Печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою американському бізнесмену Курту Гросансу та Олені Богач, яких підозрюють в організації замаху на міністра аграрної політики Романа Лещенка. Повідомляють Ґрати у Telegram.

Як зазначається, Олена Богач не визнала провину, заявивши, що була помічницею Курта Гросанса, і не в курсі його конфлікту з міністром.

«Сам американець на суді своєю чергою звалив усе на Богач. Він сказав, що не розуміє українську і не знає, про що вона домовлялася з кілером», — повідомляють журналісти.

Нагадаємо, правоохоронні органи України запобігли спробі вбивства міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка

Зі слів Дениса Монастирського, замах на Романа Лещенка не пов’язаний з його урядовою діяльністю. Замовниками вбивства були громадянин США та громадянка України. Вони шукали кілера для вбивства на замовлення колектора, який нібито заборгував громадянину США $150 тис. Пізніше вони замовили і вбивство Романа Лещенка. 

Сам Роман Лещенко про замах дізнався за деякий час до брифінгу. Основним мотивом замовника, за словами голови МВС, були гроші.

Читайте також: Посольство США допоможе у розслідуванні замаху на Романа Лещенка

Виконано за допомогою Disqus