Ціни на зернові та олійні — огляд за 30 листопада від Zernotorg.ua

30 листопада 2021 20037 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 30 листопада від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта           

Пшениця та ячмінь в портах України продовжую дорожчати. Середня вартість пшениці продовольчої зросла до позначок 9 611 грн/т в Миколаївському порту та 9 642 грн/т в портах Одеської обл. Проте окремі пропозиції продажу продовольчого зерна сягають позначок 10 100-10 250 грн/т.

Ціна пшениці фуражної відучора в портах зросла на 70 грн/т. Дещо знизились індикативи на кукурудзу.

Соняшник продовжує дорожчати. Відучора культура додала в ціні 200 грн/т. Наразі вартість соняшника становить 19 600 грн/т.

До речі, щоб зрозуміти процес формування ціни кукурудзи для фермерів на освітній платформі Культиварій стартує новий курс «Цариця Полів. Тож, якщо ви хочете поглибити знання та дізнатись, коли найвигідніше продавати зерно, то переходьте за посиланням та реєструйтесь

Читайте також: В посівах озимих зернових та ріпаку поширюються хвороби

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

Виконано за допомогою Disqus