Українська агрокорпорація приймає на зберігання продукцію фермерів

17 грудня 2021 1232 0
Територія АК «Степова»
Територія АК «Степова»

Агрокорпорація «Степова», яка спеціалізується на виробництві насіння і гібридних культур, пропоную фермерам орендувати складські приміщення. На складах створені всі умови, щоб зберігати не тільки насіння, а й ЗЗР, добрива, паливно-мастильні матеріали. Такою інформацією поділилися топменеджери агрокорпорації «Степова» Людмила Попова та В'ячеслав Чугунов у матеріалі «Насіннєвий бізнес з нуля, склади 100 тис. кв. м, дистрибуція та сервіс: Візитка агрокорпорації Степова» повідомляє Latifundist.com.

«Компанія приймає на зберігання продукцію від інших підприємств. У зимовий час в складах підтримується температура не нижче +5℃. У літній період температура в холодильниках +16-17℃. Тут є всі умови для роботи персоналу, навіть душові. За потреби компанія може орендувати офіс, як це робить, наприклад, Syngenta», — розповіла директорка з рослинництва Людмила Попова.

З її слів, «Степова» має гарну транспортну розв'язку: поряд проходить Сімферопольська траса і є залізнична станція, а на території та в складах встановлений відеонагляд. Також на території компанії розташовано власна СТО. В штаті є висококваліфіковані співробітники, необхідні інструменти та випробувальні стенди.

«Окремо на території є приміщення, де проводиться ремонт кузовних частин автомобілів та ще одне приміщення — склад запчастин, де одночасно зберігається до 1 млн найменувань», — повідомив директор агротехнічного департаменту В'ячеслав Чугунов.

Він розповів, що для складу із запчастинами придумали ноу-хау: кожне підприємство корпорації повинно мати свій стелаж із необхідними запчастинами. На кожну запчастину нанесли штрих-код і занесли в програму 1С. Такі кроки дієві і приносять суттєву економію.

Нагадаємо нещодавно президент агрокорпорації «Степова» Артур Рисін розповів, що насіння вітчизняного виробництва адаптоване під українські погодні умови, в той час, коли імпортна селекція не враховує цього фактору.

Виконано за допомогою Disqus