В портах Одещини подешевшали зернові — огляд за 30 грудня від Zernotorg.ua

30 грудня 2021 8253 0
В портах Одещини подешевшали зернові — огляд за 30 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта            

Як і прогнозував аналітик Zernotorg.ua Олександр Тищенко, кардинальних змін на ринку зернових до кінця року не відбулося. Ціни на зерно протягом грудня коригувалися вниз, а перед святами ринок впав в анабіоз. 

Так в портах Миколаївської обл. ціни на пшеницю та ячмінь не змінились. Кукурудза дещо подешевшала, але суттєво на ціну це не вплинуло.

Дещо змінились ціни в портах Одеської обл.: пшениця фуражна подешевшала на 45 грн/т, пшениця 2 класу — на 37 грн/т, а кукурудза — на 36 грн/т. Вартість соняшнику залишається стабільною.

Нагадаємо, від початку 2021/22 маркетингового року (1 липня 2021 р.) експорт кукурудзи перевищив 10 млн тонн.

Читайте також: На Чернігівщині врожайність пшениці та жита досягла рекордних позначок

Ціни на зернові

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

Виконано за допомогою Disqus