Ціни на с/г продукцію — огляд за 31 січня від Zernotorg.ua

31 січня 2022 22291 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 31 січня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта             

Станом на 31 січня в українських портах ціни на пшеницю та ячмінь стабілізувались.

А от вартість кукурудзи зросла в Миколаївському порту на 40 грн/т до 8 189 грн/т, а портах Одеської обл. на 48 грн/т до 8 072 грн/т.

Щодо сої, то її вартість в Україні зростає із листопада 2021 р., з короткочасними перервами на корекції.

«Ф'ючерси на соєві боби, а також соєву та пальмову олію активно зростають на фоні поступового погіршення прогнозу валового збору сої в Латинській Америці та запровадження обмежень на експорт сирої пальмової олії урядом Індонезії, яка є найбільшим виробником і експортером», — пояснив Олександр Тищенко.

Як ми писали раніше, на фоні фундаментальних факторів котирування соєвих бобів на Чикагській біржі досягли максимуму з червня минулого року, водночас котирування на пальмову олію на Малазійській біржі знаходяться на історичних максимумах.

Читайте також: Завдяки випробуванню у жорстких умовах вітчизняне насіння стійке до природних змін

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus