Ціни на с/г продукцію — огляд за 23 лютого від Zernotorg.ua

23 лютого 2022 11688 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 23 лютого від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта               

В порту Миколаєва подорожчала пшениця 2 класу, пшениця фуражна та кукурудза. Зростання на культури відучора склало 75 грн/т. Ячмінь додав у ціні 100 грн/т.

Олійні в порту залишаються стабільними.

В портах Одещини продовольча пшениця додала 50 грн/т і наразі вартує 9 300 грн/т. Індикативи на кукурудзу відучора зросли на 150 грн/т до 8 875 грн/т. Подорожчали також пшениця фуражна і ячмінь.

На відміну від Миколаївського порту, на Одещині зросла ціна ріпаку та сої.  

Нагадаємо, минулого тижня на світовому ринку ціни на чорноморську пшеницю знизилися, всупереч нещодавнім тендерам, через геополітичну кризу між Росією та Україною. На думку міністра сільського господарства США (USDA) Тома Вілсака, російське вторгнення та блокада України можуть поставити під загрозу світовий експорт української пшениці

Читайте також: За рік експорт українського зерна зріс майже на 30%

Ціни на зернові та олійні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus